DMS software | Compleet overzicht – DMSsystemen.nl

DMS software overzicht

Vanaf deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle DMS software en de aanbieders daarvan. Door op de naam te klikken gaat u naar de naar de website van de betreffende DMS leverancier. Daar leest u meer informatie over de oplossingen. Alle informatie over het selecteren van het voor u best passende DMS software vindt u in de DMS box.

Welk DMS past bij u?


 

A

Acanthis DMS software

Acanthis Document Solutions
Acanthis Document Solutions helpt u uw gehele stroom van documenten digitaal te beheren, dankzij het flexibele document management systeem DocBase. Geen duur maatwerk, maar gewoon een passende en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw organisatie. Met DocBase vindt u al uw documenten snel en eenvoudig terug. Zet de stap naar een papierloos kantoor en efficiënt werken met DocBase.

Accensys DMS software

Accensys System Integration
Wij bieden een oplossing waarbij u digitale documenten centraal worden opgeslagen. Volledig gerubriceerd en gekoppeld aan uw CRM applicatie. Uiteraard kunnen wij ook alle bijbehorende apparatuur leveren.

ADMS OCR Server

ADM-Solutions
ADM-Solutions delivers solutions to support the information and knowledge lifecycle in your organization. These solutions can be OCR, IDR, archiving, DMS, KMS, workflow, etc.

Alchemy DMS software

Easy Systems
Met het document management systeem Alchemy DMS biedt Easy Systems u een gemakkelijke oplossing voor het op eenvoudige en gestructureerde wijze, centraal en digitaal, archiveren van uw documenten. Dit archief is niet gekoppeld aan een werkplek. Zo heeft iedereen, altijd en vanaf elke locatie, toegang tot dezelfde documenten en behoort het werken in verschillende versies tot het verleden.

Alfresco Enterprise Content Management

Finalist
Alfresco is een open source Entreprise Content Management (ECM) systeem met één helder doel voor ogen: simpel document management.

AnnTac DMS Cloud of onpremise oplossingen

AnnTac BV
AnnTac levert een betaalbare, geavanceerde DMS oplossing voor MKB, die gebruikersvriendelijk is met een krachtige matchingtool om documenten tot ruim 95% automatisch in het juiste dossier te archiveren. De matchingtool is zelflerend en zal, naar mate er meer documenten gearchiveerd zijn, steeds meer documenten precies weten te archiveren. Met de krachtige index kunt u alles inhoudelijksnel vinden..

Archive4Office

Everything4Office Software
Archive4Office is een krachtig document management- en archiveringssysteem dat zich eenvoudig laat bedienen en beheren. Het voorziet in alle voorkomende functionaliteit tegen een bescheiden investering. Ieder bestandsformaat kan worden opgeslagen of ingelezen. Door integratie met onze huisstijlautomatisering heeft u een compleet documentsysteem.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Axxerion is een zeer krachtige, volledig internet gebaseerde oplossing voor documentmanagement. Standaard functionaliteit is: versiebeheer, revisie beheer, toegangscontrole, viewing en het toevoegen van opmerkingen. De module is volledig geïntegreerd met workflow management zodat procedures voor goedkeuring, publicatie, archiveren en afdrukken ondersteund worden.

B

BCT

BCT
BCT is één van de grootste spelers op de markt van Enterprise Information Management. Als leverancier van Corsa zijn wij al sinds 1985 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het leiden, sturen en archiveren van documenten. Wij lopen voorop in het scheppen van transparantie in ongestructureerde informatie voor een breed scala van gebruikers in Nederland.

Beonder | inventarisatie- en rapportagesoftware

Beonder
Met de services van Beonder optimaliseer en automatiseer je jouw controleprocessen vanuit één centraal platform. De tools geven je inzicht in real-time data en genereren rapportages op basis van de vastgelegde informatie. Geen risico-analyses meer via complexe spreadsheets of handmatig rapportages uitwerken in Word. En alle belangrijke data inzichtelijk in één systeem.

BMconsultants – M-Files Official Cloud Partner

BMconsultants
Het DMS van M-Files is een Cloudoplossing waarin alle informatie gestructureerd met metadata wordt opgeslagen, waardoor het snel is terug te vinden. Medewerkers besparen daardoor tot 30% werktijd. M-Files en Microsoft 365/Google G-suite zijn volledig geïntegreerd. AI voor metadata suggesties, workflow om werkprocessen te ondersteunen en automatische bewaking van bewaartermijnen en AVG-regels.

Blue10

Blue 10
Met Blue10 behoort de traditionele, handmatige verwerking van facturen tot het verleden. De kracht van automatische herkenning van factuurgegevens zorgt voor een snelle verwerking van facturen in de financiële administratie. De flexibele en gebruikersvriendelijke workflow voor het rondsturen, goedkeuren en terugzoeken van facturen maakt het plaatje compleet.

C

Canon DMS software

Canon Nederland N.V.
Papieren documenten digitaliseren, opslaan, verwerken en afdrukken. Automatiseer uw document werkprocessen, maar borg de integriteit en de veiligheid van informatie. Voldoen aan wetgeving is geen obstakel meer. Canon levert u advies, implementatie, onderhoud, training, optimalisatie, software en scan oplossingen.

CCI Groep

CCI Groep
CCI Groep stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor verenigingen met bijbehorend investeringsbudget.

CloudCompagnon – Documentbeheer dat voor je werkt

CloudCompagnon B.V.
CloudCompagnon is een betaalbare oplossing voor MKB en MKB+ ondernemingen. Documentbeheer was nog nooit zo makkelijk. Documenten zijn binnen seconden te vinden, te gebruiken en te delen. Geen dure consultants en toch profiteren van een inrichting op maat. Binnen 3 dagen klaar voor gebruik, voor een vast bedrag per maand. CloudCompagnon is intuïtief, flexibel en groeit eenvoudig met jou mee.

Comm’ant Systeem

Comm’ant Nederland B.V.
Met Comm’ant worden uw bestanden opgehangen aan de kapstok van het procesmodel. De lezers krijgen altijd de meest actuele versie van documenten zoals werkinstructies, checklists, procedures etc. Oudere exemplaren zijn toegankelijk voor de beheerders/bouwers van Comm’ant. Geavanceerde Document Control met workflow behoort ook tot de mogelijkheden.

ConnectX

ConnectX software
ConnectX vormt hét puzzelstuk binnen uw organisatie waarmee u eindelijk controle kunt krijgen over alle bedrijfsprocessen. Alle informatiestromen en alle logistieke processen waarmee uw organisatie te maken heeft kunnen worden geïntegreerd in één systeem.

Content Central

Yceland Business Solutions
Content Central is de nieuwe standaard als het gaat om document management systemen. Het is een software pakket dat zich kenmerkt door de combinatie van een uitgebreid scala aan mogelijkheden en een opvallende hoge gebruiksvriendelijkheid. Het beste van alles is dat al deze functionaliteiten gebundeld zijn in één compleet pakket voor een betaalbare prijs.

 

DMS software kiezen

DMS oplossing kiezen?
Dit is belangrijk!

 

CORSA DMS software

Infomat
CORSA biedt een totaaloplossing op het gebied van documentaire platformen. Van de traditionele post- en documentenregistratie naar een volwaardig, allesomvattend en geavanceerd documentair informatiesysteem. CORSA staat voor een totaalconcept waarin volledig invulling wordt gegeven aan een organisatiebreed en in alle opzichten verantwoord documentmanagement.

Cosa BPM suite

Cosa
COSA is een wereldwijd toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management (BPM) en Document Management (DM) en al sinds 1994 actief in Nederland. Met de COSA BPM en DM suite bestuurt en controleert u data en informatiestromen binnen uw bedrijfsprocessen; zelfs over organisatiegrenzen heen. Uw voordeel: meer transparantie, meer kwaliteit, minder kosten en stijgende productiviteit.

D

DDi DMS

DDi Information Automation Engineers
Wij DDi-ers zien het als onze missie om ieder bericht wat uw organisatie binnenkomt -ongeacht het medium: inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren. Onze visie; Let’s make magic happen, lets make information work for you.

Decos D5

Decos Information Solutions
Decos D5 is een flexibele en gebruikersvriendelijke oplossing voor het centraal beheren van informatie. Decos D5 omvat document- en record management en workflow en is compleet web-based. Door Decos D5 in uw organisatie in te zetten, maakt u informatie eenvoudig terug te vinden en altijd en overal toegankelijk.

DiAS DMS/CRM

C&C Computers & Communications N.V.
DiAS DMS/CRM is een eigen ontwikkelde basissoftware voor documentbeheer en het elektronisch archiveren van commerciële documenten, (in)aan- en verkoopfacturen, correspondentie, e-mails, documentatie, tekeningen en alle overige documenten.

DigiOffice

IDB Groep
DigiOffice is webbased software met krachtige elementen als document management, relatiebeheer en huisstijlautomatisering. Gekoppeld met applicaties als ERP, financieel of HRM-pakket en SharePoint is het een sterke basis om documenten, dossiers, projecten, relaties en huisstijl te managen. De software is een 100% Nederlands product en eigendom van IDB Groep. IDB Groep: 30 jaar kennis & ervaring.

Digital Services Studio

ECM Pro Solutions
Digital Services Studio is een softwaresuite met meer dan 20 modules welke aanvullende functionaliteit leveren op DMS, ECM en zaaksystemen. Voorbeelden zijn intelligent scannen (on-site en cloud-based), automatische registratie van e-mail en webformulieren, backlogscanning en applicatie-integraties.

Disc Blu-ray storage

Disc Benelux
Disc Nederland / (DISC Benelux) is de Benelux distributeur welke automatische optische en andere dataopslag systemen levert, installeert en onderhoudt met opslag capaciteiten tot 70 Terabyte per systeem. Hierbij concentreert de specialist in optische Library/Jukebox systemen zich op mediatechnologie op basis van o.a. de Blu-ray disks. De oplossingen van DISC zijn zeer geschikt voor de lange termijn archivering.

Docspro documentbeheer

Docspro
Docspro heeft vanaf de oprichting in 1994 een grote reputatie opgebouwd als leverancier van DMS oplossingen. In al die jaren zijn wij ons blijven concentreren op datgene waar we goed in zijn: advies over en implementatie van enterprise content management en data capture applicaties.

Docstream | Het meest gebruikte DMS in de bouw

Pro4All
Docstream is het platform van waar alles samenkomt. Alle informatie vind je op één plek en daardoor wordt communiceren op de bouwplaats een fluitje van een cent. Voorkom miscommunicatie en informatieverlies met het meest gebruikte document management systeem in de bouw. Lees meer op onze website hoe Docstream en andere oplossingen van Pro4All het bouwen makkelijker maken. En een beetje leuker.

DocSys

B-Ware Business Software B.V.
Met DocSys krijgt u grip op uw documentstroom en borgt u efficiënte documentcreatie. Iedere medewerker maakt moeiteloos tekstdocumenten, presentaties, spreadsheets en meer. Foutloos dankzij integratie met uw systemen en het gebruik van Tekstblokken en altijd in huisstijl. Werk rechtstreeks vanuit uw DMS software en sla documenten geautomatiseerd en voorzien van metadata op. Klanten: HEINEKEN, KPN, NS e.a.

Document management software Infoland

Infoland
Door documenten vanuit het document management software systeem iDocument van Infoland te beheren en te verspreiden krijgen gebruikers overzicht en blijft onnodig lang zoeken hen bespaard.

Document Professionals

Enjoy & Deploy
Dienstverlening met kennis van zaken. Applicatiespecialisten op het gebied van documentoplossingen.

Docupoint advies en begeleiding

Docupoint
DocuPoint B.V. adviseert organisaties bij selectie/aanschaf van DIS / Workflow systemen en beschikt over een groot netwerk van ondersteunende organisaties.

DocuWare

DocuProces
DocuProces geeft advies en levert complete oplossingen. Wij hebben hiervoor onze eigen methodiek en aanpak ontwikkeld: De DocuSwing.

DocuWare

KNNS Business Solutions
KNNS Business Software optimaliseert uw document- en informatiestromen zodanig dat u zich kunt concentreren op uw corebusiness. U verhoogt uw serviceniveau en bespaart kosten en tijd.

DTA

Davinci
DPManager is de applicatie voor het beheer van de binnenkomende, interne en uitgaande documenten van de organisatie.

Dynamics

Thysia Information Management
Document Management zorgt ervoor dat al uw documenten op een correcte wijze vastgelegd, bewaard, beheerd en beschikbaar gesteld worden. De voornaamste doelstellingen zijn het snel terugvinden van de meest recente versie van te gebruiken documenten en kennis te delen. Het raadplegen van documenten is ook mogelijk vanuit uw ERP. De Document Management oplossing is gebaseerd op SharePoint, al dan niet aangevuld met de workflow oplossing van K2.

DXM Solution

Ektron
Een kant-en-klaar DMS op het .NET platform. Het bevat gebruikersvriendelijke functionaliteiten voor takenbeheer, beveiliging en authenticatie op gebruikers- en documentniveau en is geschikt voor vrijwel elk bestandsformaat, waaronder MS Office en biedt krachtige zoekmogelijkheden. In combinatie met Ektron CMS 400.NET wordt er één interface voor web content en document management geboden.

d.3 Document management

Docdynamic 
Docdynamic is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen voor document management, workflow management en digitale archivering. Met onze kennis en ervaring helpen wij organisaties hun slagvaardigheid te verbeteren door de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verhogen. De projectaanpak van Docdynamic is gericht op de realisatie van oplossingen die aansluiten bij de bedrijfsvoering en werkprocessen van de opdrachtgever. Daarnaast worden d.3 oplossingen vaak geïntegreerd met ERP- en financiële systemen of portalen. Hierbij bieden wij diverse standaard koppelingen aan (o.a. met MS Dynamics NAV, MS AX , Pinkweb Portals, Validsign en velen meer)

E

EASY Software

Tec Software
Advies, Installatie en Support bij deel of totaal (turn key) DMS oplossingen. TEC Software is gespecialiseerd in Document Management Systemen (Scannen, Digitaal archiveren, Workflow, Capturing (OCR/barcode-factuur en formulier herkenning), lange termijn opslag, ERP integratie (o.a. Navision) en E-mail archivering exchange server.

E-Content DMS

Van Dinther the document company
Van Dinther Bedrijfsautomatisering BV, opgericht in 1992, biedt totaaloplossingen op het gebied van enterprise content management. Daaronder vallen o.a. document- en informatiebeheer en workflow. DMS E-Content is gebaseerd op MS SharePoint.

e-Documents

Anachron
Anachron is e-Billing marktleider in Nederland en heeft een top 3 positie in Europa. Wij bieden e-Billing oplossingen aan zowel internationale als nationale organisaties en ondernemingen. Onze oplossing stelt u in staat om uw factuurproces elektronisch te verwerken, waarbij deelprocessen volledig geïntegreerd kunnen worden. Wij presenteren facturen in uw eigen look & feel binnen uw eigen website.

Een professioneel DMS voor € 250 per maand

Infoland
Wilt u dat uw medewerkers documenten snel vinden? En een enorme tijdsbesparing in het beheer ervaren? Kies dan voor DMS Totaal. Geen opstartkosten, binnen één dag live en een vaste all-in prijs per maand inclusief hosting, support en updates.

 

DMS software selecteren

DMS selecteren
In deze 5 stappen!

 

Elvy

Vobucon
De juiste bedrijfssoftware neemt een onderneming werk uit handen en bespaart tijd en geld. Vobucon helpt ondernemingen efficiënter te werken, door o.a. de juiste bedrijfssoftware te adviseren. Zo ook op het gebied van Document Management Systemen.

ELOprofessional

iLane B.V.
Voor elke onderneming, onafhankelijk de grootte, een passende oplossing.

Ex Arte Fundamentals

Ex Arte
De Ex Arte DMS oplossing beschikt over een stevige documentbeheer basis waardoor via barcode, drag en drop, vanuit outlook, van een file-share of door een mailbox uit te lezen documenten in MS Dynamics gekoppeld kunnen worden. Daarnaast digitaliseert de oplossing documentstromen als purchase-to-pay, intercompany, CMR, claims, … Dit wordt ondersteund met workflows binnen en buiten MS Dynamics.

F

FileLinx Document Manager

FileLinx
FileLinx Document manager is een compleet DMS pakket, met CRM mogelijkheden, inclusief scan-opties.

Files42

Factory42
Document management voor juristen en advocaten. Wij maken veilig beheer en bewerken van juridische documenten in en vanuit de cloud realiteit. Files42 doorbreekt de status quo en geeft u altijd en overal toegang tot uw dossiers en documenten met onze unieke ‘cloud based office en storage’- oplossing.

G

GatewayV2 Document Management System

Gateway Software Services B.V.
GatewayV2 DMS zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt aangifteproces. U ziet in één oogopslag of uw aanvraag correct en compleet is, zodat de kans op fouten minimaal is. De status van aangiften wordt automatisch bijgewerkt en inkomende en uitgaande berichten zijn eenvoudig terug te vinden, direct onder de betreffende aangifte. Zo bespaart u tijd en geld en heeft u meer grip op de zaak.

GO|digitale dienstverlening

GemeenteOplossingen.nl
Onder de naam GO| levert GemeenteOplossingen een complete gemeentelijke productlijn van gebruiksvriendelijke webbased informatieoplossingen. Oplossingen voor Content Management, Document Management & Archief, Relatiebeheer, RIS/BIS, Post en E-mail Workflow: slechts een greep uit het brede assortiment producten die de naam GO| dragen.

GeONE – Premium M-Files Partner

M-Files
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. GeONE is Premium M-Files partner. M-Files is het meest intelligente document management systeem dat grote en kleine organisaties helpt documenten en informatie op een unieke manier te vinden, delen en te beveiligen aan de hand van metadata.

H

Hyarchis Document Management

Hyarchis
Wij zijn uw partner voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren van digitale documenten en dossiers binnen uw bedrijfsprocessen. Bij Hyarchis kunt u terecht om bepaalde stappen in uw proces te optimaliseren, bijvoorbeeld door een document management systeem in te zetten mét digitale ondertekening ter accordering van bewerkte documenten, of een klantcommunicatie oplossing toe te voegen voor eenvoudig documentbeheer. Daarnaast biedt Hyarchis ook een compleet zaaksysteem waarmee uw medewerkers en klanten in een veilige online omgeving samen aan dossier of case werken.

I

Icologiq Elements

Icologiq BV
Icologiq Elements bundelt alle informatie rondom kwaliteit, veiligheid en compliance en maakt deze voor (bevoegde) medewerkers toegankelijk. Icologiq Elements bewaakt de kwaliteit van producten en diensten en stelt de organisatie in staat om continu te verbeteren. De modules en aanvullende diensten zijn direct inzetbaar, eenvoudig en snel te implementeren en met minimale inspanning beheersbaar.

iDoc

Silverside
iDoc is een zeer volwassen DMS software oplossing voor middelgrote organisaties. iDoc bevat meerdere modules voor o.a Scanning, Document Management, Workflow en Output Management en is gebaseerd op IBM technologie. iDoc is inzetbaar voor diversen documenttypen zoals; tekeningen, ISO documentatie, vrachtbrieven, facturen en MS Office documenten. Web- en Windows Verkenner zijn hierbij de sleutelwoorden.

Improware

Metaware
Het succes van een organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de beschikbaarheid en het gebruik van actuele informatie in combinatie met de ervaring van de medewerkers. De softwareoplossingen van Metaware ondersteunen organisaties op hun weg naar meer succes en een groter concurrerend vermogen.

ImageNow

Tarvos Information Management
Tarvos is gespecialiseerd in het digitaliseren van documenten, het ontsluiten van informatie van deze documenten en het beheersen van de processen die deze documenten binnen het bedrijf doorlopen. De informatie wordt uiteindelijk opgeslagen in een archief.

Incontrol

Incontrol
Met Incontrol kunnen bedrijven hun audits en inspecties digitaliseren. Door middel van de formulieren software kunnen dergelijke processen eenvoudig gedigitaliseerd worden.

io4|

ZorgOplossingen
Wilt u informatie uit één of meerdere systemen binnen uw organisatie centraal, aan uw medewerkers of klanten, beschikbaar stellen? En dan het liefst via een web-browser, zodat gegevens uit meerdere systemen met één muisklik op het scherm zichtbaar zijn? Dan is de io4| CMS-productlijn ideaal voor u.

IRIS Nederland | Informatie Management oplossingen

IRIS Nederland
IRIS Nederland is een toonaangevende aanbieder van DMS oplossingen in de EMEA regio. IRIS beschikt over jarenlange ervaring als implementatie- en support partner van toonaangevende DMS oplossingen als iManage en OpenText. Meer dan 100 klanten in heel Europa vertrouwen iedere dag op de expertise van IRIS Nederland op het gebied van Informatie Management oplossingen.

italamo.com

italamo.com
Italamo is een actief dossiermanagement systeem dat samenwerkende groepen mensen ondersteunt door een combinatie van gestructureerd documentbeheer en doelgerichte taakverdeling. Documenten, discussies, taken en deadlines worden centraal beheerd en zijn voor allen die aan een dossier werken toegankelijk. Met italamo heb je overzicht, kun je betere beslissingen nemen en je zaken sneller afhandelen

K

KlantVenster

Techxx
E-Archief Services is een Document Management Systeem voor het digitaliseren, indexeren en vinden van uw documenten. E-Archief Services ondersteunt de archivering en dossiervorming van inkomende, uitgaande (output management) en interne documenten en de bewaking op de behandeling hiervan. Vanaf elke werkplek in de organisatie kunnen dossiers direct worden gevonden en geraadpleegd.

Knowliah

Knowliah NV
Knowliah is een slim, eenvoudig en veilig software platform voor het beheer van documenten, e-mail en kennis. Dankzij de automatische en consistente classificatie en het zeer snel terugvinden van relevante informatie, en het hergebruik ervan, realiseren onze klanten zeer snel hoge efficiëntiewinsten, en besparen ze kosten.

L

Lexmark Document Solutions Suite

Advisor ICT Solutions
De Lexmark Document Solutions Suite is een op maat te maken documentdistributieoplossing voor de multifunctionele producten van Lexmark, waarmee u handmatige processen kunt automatiseren om de papieren en digitale documentwerkstroom te optimaliseren.

M

ManageMent Systeem

Inception
Voor elke onderneming, onafhankelijk de grootte, een passende oplossing.

ManualMaster Documentmanagement

ManualMaster
Software voor kwaliteitsmanagement. Documentmanagement met aantoonbaar versiebeheer, workflow en consistentiebehoud.

MarcomPro

Araneum
Marcompro DMS is een webbased oplossing voor elk formaat bedrijf. Op dit moment werken er internationale en lokale bedrijven met deze software. Door deze ervaringen en de gunstige kosten is het voor veel bedrijven aantrekkelijk om mee te starten en op door te groeien.

M-Files

Host Access Solutions
Host Access Solutions is al meer dan tien jaar toonaangevend in document- en bedrijfsprocesautomatisering. Wij hebben langdurige en resultaatgedreven relaties met al onze klanten en helpen hen bij het opmaken, leveren en opslaan van informatie op basis van documenten. Onze document- en communicatieoplossingen leveren krachtige functionaliteit waarmee u uw documentprocessen kunt digitaliseren.

M-Files – Office In a Box

Office In a Box
Wat is M-Files: – Informatiebeheer voor uw hele onderneming – Snel informatie vinden – Binnen enkele weken in gebruik (geen maanden) – Vertrouwelijke informatie beschermen – Past zich aan, aan uw veranderende behoeften – Werkprocessen – MS-Office integratie – Ondersteuning bij certificeringen – Gebruikers waarderen m-files !!

MijnData

MijnData
MijnData stroomlijnt de documentenstroom van ondernemingen en organisaties. MijnData reduceert de documentenstroom en de fysieke opslag van uw dossiers of archief tot 100%! MijnData controleert automatisch uw personeelsdossiers. Verantwoorde autorisatie verlenen aan werknemer, boekhouder, notaris, advocaat of accountant.

Mozard DMS software

Mozard
De Mozard is gebaseerd op zaakgericht werken. De software is gericht op generieke (concernbrede) informatisering, multichannel ondersteunend (post, balie, web en telefonie), is volledig door klant te configureren, en is schaalbaar en robuust (Oracle), is volledig geïntegreerd qua onderlinge componenten, volledig webbased en open qua architectuur.

N

Nessos

Nessos
Nessos is specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Document Management (DMS software). Vanuit deze expertise richt Nessos zich op het optimaliseren van ongestructureerde informatiestromen binnen organisaties. Nessos is product en leverancier onafhankelijk.

n-Office

NTREE Solutions
n-Office: efficiënt tekst-, document- en sjabloonbeheer. n-Digisign: Veilig digitaal paraferen en ondertekenen van documenten; Beheren van digitale handtekeningen. n-Adres: Adressenbeheer met contactvoortgang. n-Fucom: Beheer van functiebeschrijvingen en competentieprofielen. Advies op maat. Ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Officetrainingen op maat.

O

Oculus DMS software

Pantheon Automatisering
Oculus DMS zorgt ervoor dat uw documenten, van offerte tot orderbevestiging en factuur, het visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Frisse lay-out, informatief en onderscheidend. Per relatie geeft u aan welke documenten u wanneer en waarheen wilt sturen. De distibutie gebeurt automatisch. Alle documenten worden in pdf in het elektronisch archief opgeslagen.

OpenDIS

R.E.D. Systemen
Onze document management software met optionele workflow module scant al uw papieren documenten razendsnel in, registreert uw MS-Office documenten en maakt alles direct toegankelijk. OpenDIS creëert voor kleine tot zeer grote organisaties een papierarm kantoor maar doet nog veel meer om al uw documenten en workflows effectief te managen.

OpenIMS

OpenSesame ICT
OpenIMS is een webbased platform voor het beheren van ongestructureerde informatie zoals documenten, e-mail, html-content, afbeeldingen (assets) en tekeningen. OpenIMS is vanuit de basis platform onafhankelijk. De backoffice is schaalbaar en stabiel (Linux, Apache) waarbij deze volledig integreert met vele desktop oplossingen zoals bijv. Microsoft Office, Autocad en Microstation.

OPEN.post

OPEN.satisfaction
OPEN.satisfaction levert volledige Enterprise Content Management oplossingen. Van project management, ontwerp, implementatie en beheer tot en met hosting. Op basis van het Alfresco platform voeren wij implementaties uit. Daarnaast hebben wij diverse eigen oplossingen ontwikkeld, zoals OPEN.post, OPEN.hrm en OPEN.intranet.

ORION ScanIT

MagSoft
Ons doel is het leveren van effectieve, krachtige en schaalbare systemen voor het scannen, beheren en routeren van documenten. Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in vele tientallen projecten.

P

Paperiton Modern Document Management

Paperiton
Moderne op .Net gebaseerde document management oplossingen. Voldoen aan eisen DM op basis van WFD en SOX. Postregistratie en dossiervorming inclusief contactmanagement. Betaalbare oplossingen ook voor het middensegment. Korte implementatietijd. ROI binnen een paar weken.

PAScad.net

PAScad
Via PAScad.net heeft u de mogelijkheid tekeningen en documenten van veel programma’s te publiceren. PAScad.net is het online tekenarchief van uw organisatie. Via een beveiligde inlog kunt dan uw tekeningen bekijken en afdrukken, mutaties kunnen via mutatie formulieren worden doorgegeven. Door inlogcodes binnen uw organisatie te verspreiden bepaalt u wie welke informatie in kan zien.

Printer World

Printer World
Wij automatiseren business processen / print processen.

 

DMS software kiezen

DMS oplossing kiezen?
Dit is belangrijk!

 

PRO.FILE

PLM XpertCenter
PRO.FILE is een snel te implementeren DMS/PDM/PLM oplossing voor het beheer van zowel commerciële als technische documenten en data. PRO.FILE biedt een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor project- en documentenbeheer en biedt naar behoefte de mogelijkheid op te schalen naar beheer voor tekeningen 2D/3D CAD, productstructuren en stuklijsten en integreert met ERP-systemen.

Q

Quasydoc

Quasydoc
Quasydoc is een internetsoftware voor het beheer van kwaliteitssystemen type ISO9001, ISO17025, HACCP, BRC, IFS, … . Tegen een lage huurprijs wordt een universeel bruikbare software aangeboden die de belangrijkste procedures van dergelijke kwaliteitssystemen automatiseert. Het vraagt van een bedrijf geen enkele investering, noch qua software, noch qua hardware, noch qua systeembeheer.

R

RetSoft Archief

Retsoft
Met RetSoft Archief maakt u van uw papieren documenten een geordend en doorzoekbaar digitaal archief. Vrijwel elke scanner is hiervoor te gebruiken. Naast gescande documenten worden ook emails en andere digitale bestanden, zoals MS-Word, PDF en Excel in RetSoft Archief opgeslagen. Hiermee houdt u alles overzichtelijk bij elkaar.

Rules Document Control

MAVIM
Om de integriteit en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen is het behandelen en onderhouden van een goede levenscyclus van dergelijke kwaliteitsdocumenten van essentieel belang. Rules Document Control helpt deze ‘document life cycle’ middels een volledig geautomatiseerde goedkeuringscyclus te bewaken.

S

SAP Easy Document Management System

SAP Nederland
Wilt u de documenten in uw organisatie eenvoudiger opslaan en terugvinden? En wilt u een laagdrempelige toegang tot het beheer van belangrijke documenten? Kies dan voor SAP Easy DMS! Vanuit de Microsoft Windows Explorer® zijn documenten makkelijker bereikbaar. Inclusief ‘drag & drop’ functionaliteit. De bedrijfsbrede SAP Easy DMS software is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Semantica DMS software

Semantica
Van documentmanagement tot elektronisch archief stand-alone of vanuit uw standaard of maatwerk toepassing. Vanuit WEB enabled tools of uw eigen applicatie kunnen zoeken op eigenschappen of via full text retrieval, inclusief workflow.

Share.DocX

ShareOne
Share.DocX is een geavanceerd en modern DMS systeem gebaseerd op en uitgaand van het SharePoint platform. Het biedt een scala aan modules om op een moderne manier invulling te geven aan uw InformatieBeheer.

ShareWorX

Square DMS
ShareWorX is ontwikkeld op het SharePoint-platform en levert moderne document management functionaliteit voor de verwerking van document intensieve processen.

SinglePoint-for-All

Split~Vision
SinglePoint-for-All is het integrale samenwerkingsplatform gebaseerd op standaard SharePoint (2010, 2013). Het basisprincipe is om de mens naar volle tevredenheid te kunnen ondersteunen. Aan de hand van doelgroep specifieke portalen biedt SinglePoint-for-All functionaliteiten voor medewerker, zaak, project, document, klant, object, regie en meer.

SmartDocuments Suite

Smart Documents
SmartDocuments is dé documentgenerator voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van documenten. Zonder te programmeren! SmartDocuments werkt met elke versie tekstverwerker. Door integratie met een DMS systeem zorgt SmartDocuments voor automatische opslag van documenten, natuurlijk met de automatisch toegekende metagegevens, waardoor het gewenste document simpel terug te vinden is.

SMARTdoc | refreshing documanagement

SMARTdoc bvba
Compleet, pijnloos en betaalbaar documentbeheer voor elke organisatie. Automatisch archiveren en makkelijk zoeken, voor alle departementen, legaal archivering en snel implementeerbaar.

SureCase

Motion10
De out-of-the-box SharePoint DMS oplossing van motion10 biedt u een quick start. In combinatie met de standaard implementatie aanpak kunt u snel aan de slag. Er wordt gebruik gemaakt van: standaard sjablonen waarvan de opmaak aanpasbaar is, een compleet palet van herbruikbare document- en dossiertypes voorzien van de juiste meta data en een toolbox met herbruikbare, zichzelf bewezen componenten.

T

Templafy

Templafy
Met Templafy beschikt uw organisatie over een praktische oplossing die de toegankelijkheid en kwaliteit van uw totale documentenstroom sterk verbetert.

The ONE met M-Files

The ONE
M-Files oplossingen voor Enterprise Informatie Management verbeteren en vereenvoudigen de manier waarop bedrijven documenten en andere informatie beheren om productiever en efficiënter te worden en te blijven voldoen aan compliance-eisen. M-Files voorkomt de opeenhoping van informatie en biedt vanuit elk bedrijfssysteem en vanaf elk apparaat snelle en eenvoudige toegang tot de juiste gegevens.

 

DMS software selecteren

DMS selecteren
In deze 5 stappen!

 

Tim

Softmakers
Tim is het resultaat van ruim 15 jaar samenwerken met onze klanten. Aandachtig luisteren, nadenken en begrijpen wat de behoeftes van een moderne onderneming zijn en hierop inspelen. Tim is een Intuïtief CRM & document management systeem met vele unieke eigenschappen, deze oplossing laat computers functioneren zoals mensen denken.

TRADIUM

KeeminK Design
TRADIUM is een integraal pakket waarbij documentbeheer en CRM, maar ook andere bedrijfsprocessen samenkomen. Faxen, documenten, sms-berichten en e-mail worden middels optische tekstherkenning automatisch gearchiveerd.

Transform Data International

Transform Data International
Wij bieden een zeer betaalbare en gebruiksvriendelijke ECM oplossing op basis van SharePoint en/of Office365, met offline en online toegankelijkheid. Outlook vormt de primaire gebruikersinterface. Uniek is de mogelijkheid om andere DMS bronnen te connecteren zoals Open Text repositories, M-Files, iManage Works en de vele filesharing platformen als Onedrive, (Drop)Box en HighQ.

U

UNIT4 DocumentMananger

UNIT4
UNIT4 DocumentManager is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar document management systeem. De accountant en/of het administratiekantoor werkt efficiënt en voldoet aan alle wet- en regelgeving van deze tijd. De voordelen zijn o.a.: gegarandeerde kwaliteit en compliance van de dienstverlening, efficiënte communicatie door universeel centraal documentbeheer, altijd de juiste gegevens beschikbaar door slim en gecontroleerd versiebeheer, automatisch indexeren.

V

Veenman

Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines – zorgt Veenman ervoor dat werknemers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen.

Verseon®

Circle Software
Circle Software is een onafhankelijk softwarehuis, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Content Management, Document, Records en Workflow Management en Mid-Office toepassingen. Wij baseren onze oplossingen op het concept ‘one-to-one document management’: software afgestemd op de behoefte van uw mensen, niet andersom.

VisieDosis

VisieDosis Informatievoorziening
Het documentmanagementsysteem VisieDosis is een webapplicatie. VisieDosis bestaat uit verschillende modules en is primair in te zetten als DMS software met een vergadermodule. De informatie is 24/7, transparant en mits geautoriseerd, overal te raadplegen. Tevens is de applicatie in te zetten als beheertool voor uw mappenstructuur of als een kwaliteitshandboek. U kunt razendsnel thuis of op het werk grote hoeveelheden documenten up- of downloaden. Fixed price, zeer gebruiksvriendelijk, flexibel in te richten en daardoor geschikt voor elke profit en non-profit organisatie. Met volledige ondersteuning en één organisatie als aanspreekpunt voor: hosting, helpdesk, applicatiebeheer, systeembeheer, softwareontwikkeling.

Voffice

Vict Informatici
Webbased DMS software voor relatiebeheer en management.

W

WACSonline

WACSonline
Garage- en vlootbeheer in de cloud, betaalbaar en zonder beperking. Gedaan met dure hardware installaties en servers: communiceer 24/7 vanop werk, thuisfront, terras,… met werknemers, klanten en leveranciers!

WordConnect

CRMconnectors
CRMconnectors is de koppeling tussen uw CRM/ERP informatiesysteem en uw documenten. Onze software verwerkt informatie uit uw CRM/ERP informatiesysteem automatisch in alle gewenste documentprocessen. In één workflow maakt, verstuurt en archiveert u brieven, facturen, offertes en andere documenten. De producten kunnen direct geïntegreerd worden met o.a. Microsoft CRM, AX, NAV & GP.

Workspace 365

New Day at Work
De digitale werkplek Workspace 365 brengt alle documentoplossingen samen in één gebruiksvriendelijke documenten app. Het werkt op ieder apparaat en geeft daarnaast op basis van jouw rol toegang tot applicaties en informatie.

X

Xantion

Xantion
Benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Bel om een afspraak te maken en wij komen graag bij u op de koffie. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij adviseren u over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij u een voorstel. Ongeacht of u nu uw gehele ICT-beheer wilt uitbesteden of alleen uw zakelijke telefonie.

xential – documentcreatie

xential B.V.
Worden jouw documenten al automatisch opgesteld? Xential is dé oplossing wanneer het om documentcreatie gaat. Sjablonen worden intern bij jullie gemaakt, centraal opgeslagen en gebruikt. De samenwerking met jouw kern- en taakapplicaties zorgt ervoor dat je met één muisklik de juiste selectie van content uit databases toe kan voegen. Voorkom fouten en ga voor perfecte documenten!

XMS Kennismanagement Systeem

The Competence Group
Ons XMS Kennismanagement systeem gaat verder dan traditionele contentmanagment systemen (CMS) en document management systemen (DMS software) en voegt hier specifieke functionaliteit aan toe. De geavanceerde functionaliteit van kennis- en documentmanagement maken integratie van proces-, organisatiebeschrijvingen en kwaliteitshandboeken mogelijk in TCG ProcessPublisher. Meer info! Zie onze website!

Xtendis

Expansion BV
Xtendis is een document management systeem waarin documenten uit alle mogelijke bronnen opgeslagen en beheerd kunnen worden. Doordat Xtendis uitstekend kan samenwerken met andere systemen, kunnen documenten worden geïntegreerd in de bestaande informatievoorziening.

Z

Lees ook dit over DMS software
Alles over DMS software selectie (DMS box)
Zo pakt u uw DMS project aan (whitepaper)
Waarom IT projecten mislukken (gratis e-boek)