DMS software | Overzicht – DMSsystemen.nl

DMS software overzicht

Vanaf deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle document management systemen en de aanbieders daarvan. Door op de naam te klikken gaat u naar de naar de website van de betreffende DMS leverancier. Daar leest u meer informatie over de oplossingen. Alle informatie over het selecteren van het voor u best passende DMS systeem vindt u in de DMS box. Lees hier meer over de DMS box en hoe u deze aanvraagt.

DMS software overzicht F-L   |  DMS software overzicht M-R   |  DMS software overzicht S-Z

A Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Acanthis Document Solutions

Acanthis Document Solutions
Acanthis Document Solutions helpt u uw gehele stroom van documenten digitaal te beheren, dankzij het flexibele document management systeem DocBase. Geen duur maatwerk, maar gewoon een passende en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw organisatie. Met DocBase vindt u al uw documenten snel en eenvoudig terug. Zet de stap naar een papierloos kantoor en efficiënt werken met DocBase.

Accensys DMS

Accensys System Integration
Wij bieden een oplossing waarbij u digitale documenten centraal worden opgeslagen. Volledig gerubriceerd en gekoppeld aan uw CRM applicatie. Uiteraard kunnen wij ook alle bijbehorende apparatuur leveren.

ADMS OCR Server

ADM-Solutions
ADM-Solutions delivers solutions to support the information and knowledge lifecycle in your organization. These solutions can be OCR, IDR, archiving, DMS, KMS, workflow, etc.

Alchemy

Metastore
ECM leverancier voor oplossingen zoals document management/digitaal archief, factuurautomatisering, netwerk/MFP faxoplossingen en email archief.

Alchemy

Easy Systems
Met het document management systeem Alchemy DMS biedt Easy Systems u een gemakkelijke oplossing voor het op eenvoudige en gestructureerde wijze, centraal en digitaal, archiveren van uw documenten. Dit archief is niet gekoppeld aan een werkplek. Zo heeft iedereen, altijd en vanaf elke locatie, toegang tot dezelfde documenten en behoort het werken in verschillende versies tot het verleden.

Alfresco Enterprise Content Management

Finalist
Alfresco is een open source Entreprise Content Management (ECM) systeem met één helder doel voor ogen: simpel document management.

Archive4Office

Everything4Office Software
Archive4Office is een krachtig document management- en archiveringssysteem dat zich eenvoudig laat bedienen en beheren. Het voorziet in alle voorkomende functionaliteit tegen een bescheiden investering. Ieder bestandsformaat kan worden opgeslagen of ingelezen. Door integratie met onze huisstijlautomatisering heeft u een compleet documentsysteem.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Axxerion is een zeer krachtige, volledig internet gebaseerde oplossing voor documentmanagement. Standaard functionaliteit is: versiebeheer, revisie beheer, toegangscontrole, viewing en het toevoegen van opmerkingen. De module is volledig geïntegreerd met workflow management zodat procedures voor goedkeuring, publicatie, archiveren en afdrukken ondersteund worden.

B Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

BCT

BCT
BCT is één van de grootste spelers op de markt van Enterprise Information Management. Als leverancier van Corsa zijn wij al sinds 1985 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het leiden, sturen en archiveren van documenten. Wij lopen voorop in het scheppen van transparantie in ongestructureerde informatie voor een breed scala van gebruikers in Nederland.

Blue10

Blue 10
Met Blue10 behoort de traditionele, handmatige verwerking van facturen tot het verleden. De kracht van automatische herkenning van factuurgegevens zorgt voor een snelle verwerking van facturen in de financiële administratie. De flexibele en gebruikersvriendelijke workflow voor het rondsturen, goedkeuren en terugzoeken van facturen maakt het plaatje compleet.

C Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Canon Documentbeheer

Canon Nederland N.V.
Papieren documenten digitaliseren, opslaan, verwerken en afdrukken. Automatiseer uw document werkprocessen, maar borg de integriteit en de veiligheid van informatie. Voldoen aan wetgeving is geen obstakel meer. Canon levert u advies, implementatie, onderhoud, training, optimalisatie, software en scan oplossingen.

CCI Groep

CCI Groep
CCI Groep stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor verenigingen met bijbehorend investeringsbudget.

Central Station

Obec Software
Een complete oplossing om uw groeiende informatiestromen en documenten (bedrijfsprocessen) snel te kunnen creëren, organiseren, distribueren en archiveren.

CloudCompagnon – Documentbeheer dat voor je werkt

CloudCompagnon B.V.
CloudCompagnon is een betaalbare oplossing voor MKB en MKB+ ondernemingen. Documentbeheer was nog nooit zo makkelijk. Documenten zijn binnen seconden te vinden, te gebruiken en te delen. Geen dure consultants en toch profiteren van een inrichting op maat. Binnen 3 dagen klaar voor gebruik, voor een vast bedrag per maand. CloudCompagnon is intuïtief, flexibel en groeit eenvoudig met jou mee.

Comm’ant Systeem

Comm’ant Nederland B.V.
Met Comm’ant worden uw bestanden opgehangen aan de kapstok van het procesmodel. De lezers krijgen altijd de meest actuele versie van documenten zoals werkinstructies, checklists, procedures etc. Oudere exemplaren zijn toegankelijk voor de beheerders/bouwers van Comm’ant. Geavanceerde Document Control met workflow behoort ook tot de mogelijkheden.

ConnectX

ConnectX software
ConnectX vormt hét puzzelstuk binnen uw organisatie waarmee u eindelijk controle kunt krijgen over alle bedrijfsprocessen. Alle informatiestromen en alle logistieke processen waarmee uw organisatie te maken heeft kunnen worden geïntegreerd in één systeem.

Content Central

Yceland Business Solutions
Content Central is de nieuwe standaard als het gaat om document management systemen. Het is een software pakket dat zich kenmerkt door de combinatie van een uitgebreid scala aan mogelijkheden en een opvallende hoge gebruiksvriendelijkheid. Het beste van alles is dat al deze functionaliteiten gebundeld zijn in één compleet pakket voor een betaalbare prijs.

Corpex Document management

Corpex
Geen bedrijf kan zonder documenten en vrijwel iedere onderneming is afhankelijk van kennis en informatie. U ontvangt documenten, maakt deze aan, bewerkt en bewaart ze. Hoe gaat u verstandig om met deze informatiestroom? Corpex ‘Connects’ documenten en e-mails aan projecten, relaties & producten. En brengt structuur aan bij het registreren en maken van documenten.

CORSA

Infomat
CORSA biedt een totaaloplossing op het gebied van documentaire platformen. Van de traditionele post- en documentenregistratie naar een volwaardig, allesomvattend en geavanceerd documentair informatiesysteem. CORSA staat voor een totaalconcept waarin volledig invulling wordt gegeven aan een organisatiebreed en in alle opzichten verantwoord documentmanagement.

Cosa BPM suite

Cosa
COSA is een wereldwijd toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management (BPM) en Document Management (DM) en al sinds 1994 actief in Nederland. Met de COSA BPM en DM suite bestuurt en controleert u data en informatiestromen binnen uw bedrijfsprocessen; zelfs over organisatiegrenzen heen. Uw voordeel: meer transparantie, meer kwaliteit, minder kosten en stijgende productiviteit.

D Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

DDi DMS

DDi Information Automation Engineers
Wij DDi-ers zien het als onze missie om ieder bericht wat uw organisatie binnenkomt -ongeacht het medium: inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren. Onze visie; Let’s make magic happen, lets make information work for you.

Decos D5

Decos Information Solutions
Decos D5 is een flexibele en gebruikersvriendelijke oplossing voor het centraal beheren van informatie. Decos D5 omvat document- en record management en workflow en is compleet web-based. Door Decos D5 in uw organisatie in te zetten, maakt u informatie eenvoudig terug te vinden en altijd en overal toegankelijk.

DiAS DMS/CRM

C&C Computers & Communications N.V.
DiAS DMS/CRM is een eigen ontwikkelde basissoftware voor documentbeheer en het elektronisch archiveren van commerciële documenten, (in)aan- en verkoopfacturen, correspondentie, e-mails, documentatie, tekeningen en alle overige documenten.

DigiOffice

IDB Groep
DigiOffice is webbased software met krachtige elementen als document management, relatiebeheer en huisstijlautomatisering. Gekoppeld met applicaties als ERP, financieel of HRM-pakket en SharePoint is het een sterke basis om documenten, dossiers, projecten, relaties en huisstijl te managen. De software is een 100% Nederlands product en eigendom van IDB Groep. IDB Groep: 30 jaar kennis & ervaring.

Digital Services Studio

ECM Pro Solutions
Digital Services Studio is een softwaresuite met meer dan 20 modules welke aanvullende functionaliteit leveren op DMS, ECM en zaaksystemen. Voorbeelden zijn intelligent scannen (on-site en cloud-based), automatische registratie van e-mail en webformulieren, backlogscanning en applicatie-integraties.

Disc Blu-ray storage

Disc Benelux
Disc Nederland / (DISC Benelux) is de Benelux distributeur welke automatische optische en andere dataopslag systemen levert, installeert en onderhoudt met opslag capaciteiten tot 70 Terabyte per systeem. Hierbij concentreert de specialist in optische Library/Jukebox systemen zich op mediatechnologie op basis van o.a. de Blu-ray disks. De oplossingen van DISC zijn zeer geschikt voor de lange termijn archivering.

DocManiac

OPZET
DocManiac is niet te vergelijken met andere bestaande contentmanagementsystemen. U beheert en bouwt niet alleen uw site volledig zelf maar u kunt dezelfde content direct gebruiken voor het maken van al uw andere promotiemiddelen. Van advertenties in PDF tot narrowcasting, eenvoudig via letterlijk 1 druk op de knop.

Docspro documentbeheer

Docspro
Docspro heeft vanaf de oprichting in 1994 een grote reputatie opgebouwd als leverancier van DMS oplossingen. In al die jaren zijn wij ons blijven concentreren op datgene waar we goed in zijn: advies over en implementatie van enterprise content management en data capture applicaties.

DocSys

B-Ware Business Software B.V.
Met DocSys krijgt u grip op uw documentstroom en borgt u efficiënte documentcreatie. Iedere medewerker maakt moeiteloos tekstdocumenten, presentaties, spreadsheets en meer. Foutloos dankzij integratie met uw systemen en het gebruik van Tekstblokken en altijd in huisstijl. Werk rechtstreeks vanuit uw DMS en sla documenten geautomatiseerd en voorzien van metadata op. Klanten: HEINEKEN, KPN, NS e.a.

Document management software Infoland

Infoland
Door documenten vanuit het document management software systeem iDocument van Infoland te beheren en te verspreiden krijgen gebruikers overzicht en blijft onnodig lang zoeken hen bespaard.

Document Professionals

Enjoy & Deploy
Dienstverlening met kennis van zaken. Applicatiespecialisten op het gebied van documentoplossingen.

Docupoint advies en begeleiding

Docupoint
DocuPoint B.V. adviseert organisaties bij selectie/aanschaf van DIS / Workflow systemen en beschikt over een groot netwerk van ondersteunende organisaties.

DocuWare

DocuProces
DocuProces geeft advies en levert complete oplossingen. Wij hebben hiervoor onze eigen methodiek en aanpak ontwikkeld: De DocuSwing.

DocuWare

KNNS Business Solutions
KNNS Business Software optimaliseert uw document- en informatiestromen zodanig dat u zich kunt concentreren op uw corebusiness. U verhoogt uw serviceniveau en bespaart kosten en tijd.

DTA

Davinci
DPManager is de applicatie voor het beheer van de binnenkomende, interne en uitgaande documenten van de organisatie.

Dynamics

Thysia Information Management
Document Management zorgt ervoor dat al uw documenten op een correcte wijze vastgelegd, bewaard, beheerd en beschikbaar gesteld worden. De voornaamste doelstellingen zijn het snel terugvinden van de meest recente versie van te gebruiken documenten en kennis te delen. Het raadplegen van documenten is ook mogelijk vanuit uw ERP. De Document Management oplossing is gebaseerd op SharePoint, al dan niet aangevuld met de workflow oplossing van K2.

DXM Solution

Ektron
Een kant-en-klaar DMS op het .NET platform. Het bevat gebruikersvriendelijke functionaliteiten voor takenbeheer, beveiliging en authenticatie op gebruikers- en documentniveau en is geschikt voor vrijwel elk bestandsformaat, waaronder MS Office en biedt krachtige zoekmogelijkheden. In combinatie met Ektron CMS 400.NET wordt er één interface voor web content en document management geboden.

d.3 Document management

Docdynamic 
Docdynamic is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen voor document management, workflow management en digitale archivering. Met onze kennis en ervaring helpen wij organisaties hun slagvaardigheid te verbeteren door de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verhogen. De projectaanpak van Docdynamic is gericht op de realisatie van oplossingen die aansluiten bij de bedrijfsvoering en werkprocessen van de opdrachtgever. Daarnaast worden d.3 oplossingen vaak geïntegreerd met ERP- en financiële systemen of portalen. Hierbij bieden wij diverse standaard koppelingen aan (o.a. met MS Dynamics NAV, MS AX , Pinkweb Portals, Validsign en velen meer)

E Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

EASY Software

Tec Software
Advies, Installatie en Support bij deel of totaal (turn key) DMS oplossingen. TEC Software is gespecialiseerd in Document Management Systemen (Scannen, Digitaal archiveren, Workflow, Capturing (OCR/barcode-factuur en formulier herkenning), lange termijn opslag, ERP integratie (o.a. Navision) en E-mail archivering exchange server.

E-Content DMS

Van Dinther the document company
Van Dinther Bedrijfsautomatisering BV, opgericht in 1992, biedt totaaloplossingen op het gebied van enterprise content management. Daaronder vallen o.a. document- en informatiebeheer en workflow. DMS E-Content is gebaseerd op MS SharePoint.

eDocs digitaal archiveren voor MKB en Zorg

eDocs
eDocs levert een professioneel digitaal archiveringssysteem voor het MKB en de Zorg. Naast simpele en betaalbare functionaliteit leveren we de beste service die u van een ICT bedrijf mag verwachten. Vraag ons naar referenties om u te overtuigen.

e-Documents

Anachron
Anachron is e-Billing marktleider in Nederland en heeft een top 3 positie in Europa. Wij bieden e-Billing oplossingen aan zowel internationale als nationale organisaties en ondernemingen. Onze oplossing stelt u in staat om uw factuurproces elektronisch te verwerken, waarbij deelprocessen volledig geïntegreerd kunnen worden. Wij presenteren facturen in uw eigen look & feel binnen uw eigen website.

Een professioneel DMS voor € 250 per maand

Infoland
Wilt u dat uw medewerkers documenten snel vinden? En een enorme tijdsbesparing in het beheer ervaren? Kies dan voor DMS Totaal. Geen opstartkosten, binnen één dag live en een vaste all-in prijs per maand inclusief hosting, support en updates.

Elvy

Vobucon
De juiste bedrijfssoftware neemt een onderneming werk uit handen en bespaart tijd en geld. Vobucon helpt ondernemingen efficiënter te werken, door o.a. de juiste bedrijfssoftware te adviseren. Zo ook op het gebied van Document Management Systemen.

ELOprofessional

iLane B.V.
Voor elke onderneming, onafhankelijk de grootte, een passende oplossing.

Ex Arte Fundamentals

Ex Arte
De Ex Arte DMS oplossing beschikt over een stevige documentbeheer basis waardoor via barcode, drag en drop, vanuit outlook, van een file-share of door een mailbox uit te lezen documenten in MS Dynamics gekoppeld kunnen worden. Daarnaast digitaliseert de oplossing documentstromen als purchase-to-pay, intercompany, CMR, claims, … Dit wordt ondersteund met workflows binnen en buiten MS Dynamics.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z