DMS software | Overzicht F-L - DMSsystemen.nl

Software overzicht F-L

 
DMS software overzicht A-E   | DMS software overzicht F-L   |  DMS software overzicht M-R   |  DMS software overzicht S-Z

F Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

FileLinx Document Manager

FileLinx
FileLinx Document manager is een compleet DMS pakket, met CRM mogelijkheden, inclusief scan-opties.

Files42

Factory42
Document management voor juristen en advocaten. Wij maken veilig beheer en bewerken van juridische documenten in en vanuit de cloud realiteit. Files42 doorbreekt de status quo en geeft u altijd en overal toegang tot uw dossiers en documenten met onze unieke ‘cloud based office en storage’- oplossing.

G Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

GatewayV2 Document Management System

Gateway Software Services B.V.
GatewayV2 DMS zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt aangifteproces. U ziet in één oogopslag of uw aanvraag correct en compleet is, zodat de kans op fouten minimaal is. De status van aangiften wordt automatisch bijgewerkt en inkomende en uitgaande berichten zijn eenvoudig terug te vinden, direct onder de betreffende aangifte. Zo bespaart u tijd en geld en heeft u meer grip op de zaak.

GO|digitale dienstverlening

GemeenteOplossingen.nl
Onder de naam GO| levert GemeenteOplossingen een complete gemeentelijke productlijn van gebruiksvriendelijke webbased informatieoplossingen. Oplossingen voor Content Management, Document Management & Archief, Relatiebeheer, RIS/BIS, Post en E-mail Workflow: slechts een greep uit het brede assortiment producten die de naam GO| dragen.

GeONE Informatiemanagement – Premium M-Files Partner

GeONE
GeONE is een groep hooggekwalificeerde consultants die organisaties helpt bij het optimaliseren van hun informatiemanagement, daarnaast zijn wij Premium M-Files partner. M-Files is de document management innovatie uit Finland die grote en kleine organisaties helpt documenten en informatie op een unieke manier te vinden, delen en te beveiligen aan de hand van metadata.

H Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Hyarchis Document Management

Hyarchis
Wij zijn uw partner voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren van digitale documenten en dossiers binnen uw bedrijfsprocessen. Bij Hyarchis kunt u terecht om bepaalde stappen in uw proces te optimaliseren, bijvoorbeeld door een document management systeem in te zetten mét digitale ondertekening ter accordering van bewerkte documenten, of een klantcommunicatie oplossing toe te voegen voor eenvoudig documentbeheer. Daarnaast biedt Hyarchis ook een compleet zaaksysteem waarmee uw medewerkers en klanten in een veilige online omgeving samen aan dossier of case werken./p>

I Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

iDoc

Silverside
iDoc is een zeer volwassen DMS oplossing voor middelgrote organisaties. iDoc bevat meerdere modules voor o.a Scanning, Document Management, Workflow en Output Management en is gebaseerd op IBM technologie. iDoc is inzetbaar voor diversen documenttypen zoals; tekeningen, ISO documentatie, vrachtbrieven, facturen en MS Office documenten. Web- en Windows Verkenner zijn hierbij de sleutelwoorden.

Improware

Metaware
Het succes van een organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de beschikbaarheid en het gebruik van actuele informatie in combinatie met de ervaring van de medewerkers. De softwareoplossingen van Metaware ondersteunen organisaties op hun weg naar meer succes en een groter concurrerend vermogen.

ImageNow

Tarvos Information Management
Tarvos is gespecialiseerd in het digitaliseren van documenten, het ontsluiten van informatie van deze documenten en het beheersen van de processen die deze documenten binnen het bedrijf doorlopen. De informatie wordt uiteindelijk opgeslagen in een archief.

io4|

ZorgOplossingen
Wilt u informatie uit één of meerdere systemen binnen uw organisatie centraal, aan uw medewerkers of klanten, beschikbaar stellen? En dan het liefst via een web-browser, zodat gegevens uit meerdere systemen met één muisklik op het scherm zichtbaar zijn? Dan is de io4| CMS-productlijn ideaal voor u.

I.R.I.S

I.R.I.S ECM
Onze producten bieden functionaliteit zoals data capture, optical character recognition (OCR) en automatische index-solutions. Daarnaast hebben we elektronisch document management, samenwerkingstools en portals.

italamo.com

italamo.com
Italamo is een actief dossiermanagement systeem dat samenwerkende groepen mensen ondersteunt door een combinatie van gestructureerd documentbeheer en doelgerichte taakverdeling. Documenten, discussies, taken en deadlines worden centraal beheerd en zijn voor allen die aan een dossier werken toegankelijk. Met italamo heb je overzicht, kun je betere beslissingen nemen en je zaken sneller afhandelen

ITP Interactive

Aia Software
Aia Software ontwikkelt en verkoopt wereldwijd het ITP Document Platform, de oplossing voor de productie en distributie van bedrijfskritische documenten die gebaseerd zijn op data uit een applicatie. Vanaf 1988 is Aia Software, door het aangaan van relaties met bedrijven die aanvullende technologieën ontwikkelen en (door)verkopen, gegroeid van een speler op lokale markten naar een wereldspeler.

iWriter

iWriter
Met iWriter beschikt uw organisatie over een praktische oplossing die de toegankelijkheid en kwaliteit van uw totale correspondentie sterk verbetert.

K Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

KlantVenster

Techxx
E-Archief Services is een Document Management Systeem voor het digitaliseren, indexeren en vinden van uw documenten. E-Archief Services ondersteunt de archivering en dossiervorming van inkomende, uitgaande (output management) en interne documenten en de bewaking op de behandeling hiervan. Vanaf elke werkplek in de organisatie kunnen dossiers direct worden gevonden en geraadpleegd.

Knowliah

Knowliah NV
Knowliah is een slim, eenvoudig en veilig software platform voor het beheer van documenten, e-mail en kennis. Dankzij de automatische en consistente classificatie en het zeer snel terugvinden van relevante informatie, en het hergebruik ervan, realiseren onze klanten zeer snel hoge efficiëntiewinsten, en besparen ze kosten.

L Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Lexmark Document Solutions Suite

Advisor ICT Solutions
De Lexmark Document Solutions Suite is een op maat te maken documentdistributieoplossing voor de multifunctionele producten van Lexmark, waarmee u handmatige processen kunt automatiseren om de papieren en digitale documentwerkstroom te optimaliseren.

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z