DMS selectiehulp | DMssystemen.nl

DMS selectiehulp

Het eerste gratis advies op weg naar een goede selectie

Het aanbod van document management systemen is groot. Externe ondersteuning is dan ook waardevol voor een goede selectie. Via de DMS selectiehulp (onderdeel van de DMS box) zet u alvast de eerste stap in de goede richting. De DMS selectiehulp is gratis, vrijblijvend en verplicht u tot niets.
 

Wat levert de DMS selectiehulp u op?

– Advies en informatie over DMS oplossingen uit de eerste hand.
– Inzicht in de verschillen tussen DMS oplossingen.
– Nuttige contacten die in het vervolg als vraagbaak kunnen dienen.
– Kennis over DMS oplossingen die u anders niet ‘ontdekt’ had.
– Tijdbesparing.
– Een betere uiteindelijke beslissing.

Hoe werkt het?

1. Aan de hand van uw aanvraag van de DMS box worden de eerste karakteristieken in kaart gebracht van het soort DMS oplossing dat bij uw organisatie past.
2. Bij de karakteristieken van de gezochte oplossing horen enkele softwarespecialisten (maximaal tien). Zij kunnen u helpen bij het selecteren van een DMS oplossing, geven u advies over DMS software of leveren zelf een DMS oplossing. U heeft rechtstreeks contact met hen, zodat de informatie zo goed mogelijk afgestemd kan worden op uw toepassing.
3. De informatie die u ontvangt is direct bruikbaar, omdat deze volledig toegespitst wordt op uw specifieke toepassing, wensen en eisen. U bepaalt zelf in hoeverre u geïnformeerd wilt blijven. Uw wensen worden gerespecteerd.
Kortom, een praktische hulp, die u tot niets verplicht en waar u altijd wijzer van wordt.
De DMS selectiehulp is onderdeel van de DMS box.

Vraag gratis aan: gratis DMS box