DMS box, leidraad bij DMS software selectie

DMS box

De belangrijkste informatie bij de selectie van DMS software

De DMS box is gratis beschikbaar voor iedere organisatie die zich oriënteert op nieuwe DMS software of een selectietraject start. De informatieservice bestaat uit (1) boeken, checklists en online informatie over de toepassing en selectie van DMS software, (2) bij uw project passende informatie over DMS oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief voor actuele aanvullingen. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik maakt. Voordelen:

  •   U neemt betere beslissingen, maakt minder fouten en krijgt betere inzichten.
  •   U heeft meer kennis van valkuilen, succesfactoren, risico’s en oplossingen daarvoor.
  •   U bent een betere gesprekspartner voor DMS adviseurs, leveranciers, medewerkers, enz.
  •   Al meer dan 15 jaar de meest gebruikte informatiebron bij DMS selectie.

DMS BOX AANVRAGEN – GRATIS

  •   Het ICT informatiecentrum gaat zorgvuldig om met uw gegevens, conform ons privacystatement.
  •   Stel uw vragen over de box of uw aanvraag via de telefoon of Whatsapp (zie onder).
  •   Vult u alle velden in. Uw telefoonnummer is nodig voor eenmalige controle van uw aanvraag.

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Rechtstreeks telefoonnummer


OVER DE DMS BOX

Waarom de box? – U gaat beslissen over DMS software, oplossingen en aanbieders. Velen gaan u daarbij beïnvloeden: uw huidige leverancier, nieuwe DMS aanbieders, selectie-adviseurs, consultants, medewerkers. Allemaal hebben zij hun eigen belangen. Helaas zijn weinigen zo objectief als u zou wensen. Eigen kennis over DMS software en DMS selectie is daarom noodzakelijk. Die kennis biedt de DMS box u.

Wat ontvangt u?
De DMS box is een informatieservice van het ICT informatiecentrum bestaande uit drie onderdelen: basiskennis, informatie over DMS oplossingen en de ICT nieuwsbrief. Samen vormen deze drie onderdelen een compleet pakket aan kennis en informatie die u stap voor stap begeleidt bij het vinden, selecteren en implementeren van nieuwe DMS software. U maakt alleen gebruik van de informatie die u nodig heeft. Meerdere mensen in uw projectteam kunnen van de informatie gebruik maken. Wat de uitkomst van uw selectietraject is, maakt ons niet uit. Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij uw keuzes en beslissingen.

(1) Basiskennis
Het ICT informatiecentrum beschikt over een eigen redactie en werkt samen met meer dan 200 kennispartners. Kennispartners zijn specialisten bij adviesbedrijven, kenniscentra en leveranciers. Hun praktische en theoretische kennis is zeer waardevol en laat u de vele facetten van DMS software en de selectie daarvan zien. Wij publiceren deze kennis in boeken, e-boeken, whitepapers, checklists en online documenten. Met de DMS box heeft u toegang tot al deze informatie, waaronder het Handboek Softwareselectie en diverse boeken over DMS software en DMS selectie. Publiceren wij tijdens uw project nieuwe informatie over DMS software, dan is deze direct voor u beschikbaar.

(2) Informatie over oplossingen
De hierboven genoemde basiskennis krijgt pas echt betekenis als u deze kunt projecteren op bestaande oplossingen. Omdat het ICT informatiecentrum zelf geen DMS oplossingen levert, komt deze informatie rechtstreeks van enkele DMS specialisten. Zij zijn informatiepartner van het ICT informatiecentrum. U kunt, als u dat wenst, met hen spreken over de specifieke eigenschappen van uw DMS project. Zij hebben ervaring in uw branche, zijn bekend met uw bedrijfsproces en kennen de actuele ontwikkelingen. Informatiepartners weten dat u in deze fase alleen nog maar kennis en informatie wenst. Hoewel zij een commercieel belang hebben om met u over hun oplossingen te praten, blijkt de informatie die u van hen krijgt zeer waardevol. U kunt een betere verbinding maken tussen theorie en praktijk. Ook kunt u oplossingen beter met elkaar vergelijken. Uiteraard hoeft u geen zaken met hen te doen; wij hebben daar ook geen belang bij. Om met u af te stemmen welke informatie relevant voor u is, nemen enkele informatiepartners eenmalig contact met u op. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd. Dat zijn er nooit meer dan tien, meestal minder. In ieder geval genoeg om voldoende inzicht te krijgen in wat er met DMS software mogelijk is. Dit contact kunt u ieder moment verbreken. Het ICT informatiecentrum ziet erop toe dat dit op de juiste manier gebeurt. U wordt dus niet onnodig lastgevallen en bepaalt zelf welke informatie u wilt of niet.

3. Aanvullingen (ICT nieuwsbrief)
Via de ICT nieuwsbrief blijft u tijdens uw DMS project op de hoogte van nieuwe informatie en publicaties over DMS software. Tweemaal per maand informeert het ICT informatiecentrum via de ICT nieuwsbrief 12.000 ICT beslissers over belangrijke ontwikkelingen, nieuwe websites, boekjes, whitepapers en meer. Afmelden kunt u zich op ieder moment.

Stel ons uw vragen over de DMS box
Twijfelt u over het aanvragen van de DMS box, neemt u dan even contact met ons op. Sinds de introductie van de DMS box maakten al duizenden grote en kleine organisaties gebruik van deze informatieservice. Grote kans daarom dat de DMS box ook voor u heel waardevol zal zijn.

  •   Bel de servicedesk van het ICT informatiecentrum via 085 40 10 218
  •   Stuur uw Whatsapp bericht naar 06 – 83 77 41 91.