Toepassing | verschillende DMS oplossingen - DMSsystemen.nl

Toepassing

In steeds meer branches en typen organisaties wordt gebruik gemaakt van document management oplossingen om het documentbeheer in goede banen te leiden. Hoewel versiebeheer, dataveiligheid en bijvoorbeeld autorisatie eigenschappen zijn die in ieder DMS systeem terugkomen, zijn er in toenemende mate DMS oplossingen die voor specifieke toepassingen ontwikkeld zijn. Hieronder maakt u kennis met de verschillende toepassingen van document management software.

DMS in de verzekeringsbranche

Bij verzekeringskantoren gaan veel documenten om. Het beheer ervan is veelal nog handwerk, met mappen en ordners. Moderne DMS oplossingen laten zien dat het documentenbeheer praktischer en goedkoper kan. Integratie met assurantiepakketten zoals ANVA leveren nog meer voordelen op. Lees hier hoe document management voor de verzekeringsbranche kan werken.

DMS in de zorg

Door de verandering in de zorgsector worden er steeds zwaardere eisen gesteld aan het informatiebeheer in zorginstellingen. Diegenen die verzorgd worden, vragen in toenemende mate zorg op maat en voor zorgverleners is het steeds belangrijker dat belangrijke informatie over de verzorgden altijd en overal aanwezig is. Een moderne document management systeem (DMS) kan hierbij helpen. Hoe, dat leest u in DMS in de zorg.