DMS box, leidraad bij DMS software selectie

ECM box

Gratis ECM box

Meest gebruikte kennisbron bij de keuze van documentbeheer en ECM oplossingen

 


 
Met de ECM box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists, stappenplannen en andere media van het ICT informatiecentrum met de belangrijkste kennis, visies en adviezen over document management en ECM systemen en (2) op uw toepassing gerichte informatie van documentbeheer en enterprise content management specialisten. Voor de praktische afhandeling daarvan is meestal kort contact met u nodig. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De ECM box is kosteloos en vrijblijvend.| Ons privacystatement is van toepassing.

DMS software selectie
Over het succesvol kiezen en implementeren van DMS en ECM software
Ontvang het gratis als u nu de ECM box aanvraagt

“Qua betrouwbaarheid en veiligheid stellen wij (financiële instelling) hoge eisen aan een DMS oplossing. Alle informatie daarover kan belangrijk zijn bij het nemen van beslissingen. De DMS box was verhelderend.”

“Ik verwachtte een doos met boeken en documentatie, maar het was meer dan dat. Uiteindelijk hebben de adviezen van specialisten die we via de box hebben leren kennen ons het meest geholpen.”

“Heeft ons heel wat uitzoekwerk bespaard.”
“Wij zochten niet alleen een softwareoplossing maar ook een goede begeleiding voor het onderdeel ‘organisatie en workflows’ van het project. Beide hebben we via de box en het ICT informatiecentrum gevonden.”

“Een paar citaten uit het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’ hangen al een tijdje op het prikbord in de hoop om niet in die valkuilen te stappen. Ook de directie begrijpt nu dat zij onbedoeld het project kunnen laten mislukken.”

“Veel nuttige kennis en adviezen en meerdere belangrijke eyeopeners.”