DMS software | Overzicht M-R - DMSsystemen.nl

Software overzicht M-R

 
DMS software overzicht A-E   | DMS software overzicht F-L   |  DMS software overzicht M-R   |  DMS software overzicht S-Z

M Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

ManageMent Systeem

Inception
Voor elke onderneming, onafhankelijk de grootte, een passende oplossing.

ManualMaster Documentmanagement

ManualMaster
Software voor kwaliteitsmanagement. Documentmanagement met aantoonbaar versiebeheer, workflow en consistentiebehoud.

MarcomPro

Araneum
Marcompro DMS is een webbased oplossing voor elk formaat bedrijf. Op dit moment werken er internationale en lokale bedrijven met deze software. Door deze ervaringen en de gunstige kosten is het voor veel bedrijven aantrekkelijk om mee te starten en op door te groeien.

M-Files

Host Access Solutions
Host Access Solutions is al meer dan tien jaar toonaangevend in document- en bedrijfsprocesautomatisering. Wij hebben langdurige en resultaatgedreven relaties met al onze klanten en helpen hen bij het opmaken, leveren en opslaan van informatie op basis van documenten. Onze document- en communicatieoplossingen leveren krachtige functionaliteit waarmee u uw documentprocessen kunt digitaliseren.

M-Files – Office In a Box

Office In a Box
Wat is M-Files: – Informatiebeheer voor uw hele onderneming – Snel informatie vinden – Binnen enkele weken in gebruik (geen maanden) – Vertrouwelijke informatie beschermen – Past zich aan, aan uw veranderende behoeften – Werkprocessen – MS-Office integratie – Ondersteuning bij certificeringen – Gebruikers waarderen m-files !!

MijnData

MijnData
MijnData stroomlijnt de documentenstroom van ondernemingen en organisaties. MijnData reduceert de documentenstroom en de fysieke opslag van uw dossiers of archief tot 100%! MijnData controleert automatisch uw personeelsdossiers. Verantwoorde autorisatie verlenen aan werknemer, boekhouder, notaris, advocaat of accountant.

Mozard DMS

Mozard
De Mozard is gebaseerd op zaakgericht werken. De software is gericht op generieke (concernbrede) informatisering, multichannel ondersteunend (post, balie, web en telefonie), is volledig door klant te configureren, en is schaalbaar en robuust (Oracle), is volledig geïntegreerd qua onderlinge componenten, volledig webbased en open qua architectuur.

N Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Nessos

Nessos
Nessos is specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Document Management (DMS). Vanuit deze expertise richt Nessos zich op het optimaliseren van ongestructureerde informatiestromen binnen organisaties. Nessos is product en leverancier onafhankelijk.

n-Office

NTREE Solutions
n-Office: efficiënt tekst-, document- en sjabloonbeheer. n-Digisign: Veilig digitaal paraferen en ondertekenen van documenten; Beheren van digitale handtekeningen. n-Adres: Adressenbeheer met contactvoortgang. n-Fucom: Beheer van functiebeschrijvingen en competentieprofielen. Advies op maat. Ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Officetrainingen op maat.

O Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Oculus DMS

Pantheon Automatisering
Oculus DMS zorgt ervoor dat uw documenten, van offerte tot orderbevestiging en factuur, het visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Frisse lay-out, informatief en onderscheidend. Per relatie geeft u aan welke documenten u wanneer en waarheen wilt sturen. De distibutie gebeurt automatisch. Alle documenten worden in pdf in het elektronisch archief opgeslagen.

OpenDIS

R.E.D. Systemen
Onze document management software met optionele workflow module scant al uw papieren documenten razendsnel in, registreert uw MS-Office documenten en maakt alles direct toegankelijk. OpenDIS creëert voor kleine tot zeer grote organisaties een papierarm kantoor maar doet nog veel meer om al uw documenten en workflows effectief te managen.

OpenIMS

OpenSesame ICT
OpenIMS is een webbased platform voor het beheren van ongestructureerde informatie zoals documenten, e-mail, html-content, afbeeldingen (assets) en tekeningen. OpenIMS is vanuit de basis platform onafhankelijk. De backoffice is schaalbaar en stabiel (Linux, Apache) waarbij deze volledig integreert met vele desktop oplossingen zoals bijv. Microsoft Office, Autocad en Microstation.

OPEN.post

OPEN.satisfaction
OPEN.satisfaction levert volledige Enterprise Content Management oplossingen. Van project management, ontwerp, implementatie en beheer tot en met hosting. Op basis van het Alfresco platform voeren wij implementaties uit. Daarnaast hebben wij diverse eigen oplossingen ontwikkeld, zoals OPEN.post, OPEN.hrm en OPEN.intranet.

ORION ScanIT

MagSoft
Ons doel is het leveren van effectieve, krachtige en schaalbare systemen voor het scannen, beheren en routeren van documenten. Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in vele tientallen projecten.

O3spaces workplace

O3Spaces Document Solutions
O3Spaces Workplace biedt een veilige gecentraliseerde document repository.

P Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Paperiton Modern Document Management

Paperiton
Moderne op .Net gebaseerde document management oplossingen. Voldoen aan eisen DM op basis van WFD en SOX. Postregistratie en dossiervorming inclusief contactmanagement. Betaalbare oplossingen ook voor het middensegment. Korte implementatietijd. ROI binnen een paar weken.

PAScad.net

PAScad
Via PAScad.net heeft u de mogelijkheid tekeningen en documenten van veel programma’s te publiceren. PAScad.net is het online tekenarchief van uw organisatie. Via een beveiligde inlog kunt dan uw tekeningen bekijken en afdrukken, mutaties kunnen via mutatie formulieren worden doorgegeven. Door inlogcodes binnen uw organisatie te verspreiden bepaalt u wie welke informatie in kan zien.

Printer World

Printer World
Wij automatiseren business processen / print processen.

PRO.FILE

PLM XpertCenter
PRO.FILE is een snel te implementeren DMS/PDM/PLM oplossing voor het beheer van zowel commerciële als technische documenten en data. PRO.FILE biedt een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor project- en documentenbeheer en biedt naar behoefte de mogelijkheid op te schalen naar beheer voor tekeningen 2D/3D CAD, productstructuren en stuklijsten en integreert met ERP-systemen.

Q Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Quasydoc

Quasydoc
Quasydoc is een internetsoftware voor het beheer van kwaliteitssystemen type ISO9001, ISO17025, HACCP, BRC, IFS, … . Tegen een lage huurprijs wordt een universeel bruikbare software aangeboden die de belangrijkste procedures van dergelijke kwaliteitssystemen automatiseert. Het vraagt van een bedrijf geen enkele investering, noch qua software, noch qua hardware, noch qua systeembeheer.

R Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

RelaX! Office

RelaX! Software
Complete oplossing voor elk kantoor, bestaande uit 15 modules waaronder CRM, DIS en ERP.

RetSoft Archief

Retsoft
Met RetSoft Archief maakt u van uw papieren documenten een geordend en doorzoekbaar digitaal archief. Vrijwel elke scanner is hiervoor te gebruiken. Naast gescande documenten worden ook emails en andere digitale bestanden, zoals MS-Word, PDF en Excel in RetSoft Archief opgeslagen. Hiermee houdt u alles overzichtelijk bij elkaar.

Rules Document Control

MAVIM
Om de integriteit en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen is het behandelen en onderhouden van een goede levenscyclus van dergelijke kwaliteitsdocumenten van essentieel belang. Rules Document Control helpt deze ‘document life cycle’ middels een volledig geautomatiseerde goedkeuringscyclus te bewaken.

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z