DMS software | Overzicht S-Z - DMSsystemen.nl

Software overzicht S-Z

 
DMS software overzicht A-E   | DMS software overzicht F-L   |  DMS software overzicht M-R   |  DMS software overzicht S-Z

S Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

SAP Easy Document Management System

SAP Nederland
Wilt u de documenten in uw organisatie eenvoudiger opslaan en terugvinden? En wilt u een laagdrempelige toegang tot het beheer van belangrijke documenten? Kies dan voor SAP Easy DMS! Vanuit de Microsoft Windows Explorer® zijn documenten makkelijker bereikbaar. Inclusief ‘drag & drop’ functionaliteit. De bedrijfsbrede SAP Easy DMS oplossing is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Semantica DMS

Semantica
Van documentmanagement tot elektronisch archief stand-alone of vanuit uw standaard of maatwerk toepassing. Vanuit WEB enabled tools of uw eigen applicatie kunnen zoeken op eigenschappen of via full text retrieval, inclusief workflow.

Share.DocX

ShareOne
Share.DocX is een geavanceerd en modern DMS systeem gebaseerd op en uitgaand van het SharePoint platform. Het biedt een scala aan modules om op een moderne manier invulling te geven aan uw InformatieBeheer.

ShareWorX

Square DMS
ShareWorX is ontwikkeld op het SharePoint-platform en levert moderne document management functionaliteit voor de verwerking van document intensieve processen.

SinglePoint-for-All

Split~Vision
SinglePoint-for-All is het integrale samenwerkingsplatform gebaseerd op standaard SharePoint (2010, 2013). Het basisprincipe is om de mens naar volle tevredenheid te kunnen ondersteunen. Aan de hand van doelgroep specifieke portalen biedt SinglePoint-for-All functionaliteiten voor medewerker, zaak, project, document, klant, object, regie en meer.

SmartDocuments Suite

Smart Documents
SmartDocuments is dé documentgenerator voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van documenten. Zonder te programmeren! SmartDocuments werkt met elke versie tekstverwerker. Door integratie met een DMS systeem zorgt SmartDocuments voor automatische opslag van documenten, natuurlijk met de automatisch toegekende metagegevens, waardoor het gewenste document simpel terug te vinden is.

SureCase

Motion10
De out-of-the-box SharePoint DMS oplossing van motion10 biedt u een quick start. In combinatie met de standaard implementatie aanpak kunt u snel aan de slag. Er wordt gebruik gemaakt van: standaard sjablonen waarvan de opmaak aanpasbaar is, een compleet palet van herbruikbare document- en dossiertypes voorzien van de juiste meta data en een toolbox met herbruikbare, zichzelf bewezen componenten.

T Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

The ONE met M-Files

The ONE
M-Files oplossingen voor Enterprise Informatie Management verbeteren en vereenvoudigen de manier waarop bedrijven documenten en andere informatie beheren om productiever en efficiënter te worden en te blijven voldoen aan compliance-eisen. M-Files voorkomt de opeenhoping van informatie en biedt vanuit elk bedrijfssysteem en vanaf elk apparaat snelle en eenvoudige toegang tot de juiste gegevens.

Tim

Softmakers
Tim is het resultaat van ruim 15 jaar samenwerken met onze klanten. Aandachtig luisteren, nadenken en begrijpen wat de behoeftes van een moderne onderneming zijn en hierop inspelen. Tim is een Intuïtief CRM & document management systeem met vele unieke eigenschappen, deze oplossing laat computers functioneren zoals mensen denken.

TRADIUM

KeeminK Design
TRADIUM is een integraal pakket waarbij documentbeheer en CRM, maar ook andere bedrijfsprocessen samenkomen. Faxen, documenten, sms-berichten en e-mail worden middels optische tekstherkenning automatisch gearchiveerd.

Transform Data International

Transform Data International
Wij bieden een zeer betaalbare en gebruiksvriendelijke ECM oplossing op basis van SharePoint en/of Office365, met offline en online toegankelijkheid. Outlook vormt de primaire gebruikersinterface. Uniek is de mogelijkheid om andere DMS bronnen te connecteren zoals Open Text repositories, M-Files, iManage Works en de vele filesharing platformen als Onedrive, (Drop)Box en HighQ.

U Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

UNIT4 DocumentMananger

UNIT4
UNIT4 DocumentManager is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar document management systeem. De accountant en/of het administratiekantoor werkt efficiënt en voldoet aan alle wet- en regelgeving van deze tijd. De voordelen zijn o.a.: gegarandeerde kwaliteit en compliance van de dienstverlening, efficiënte communicatie door universeel centraal documentbeheer, altijd de juiste gegevens beschikbaar door slim en gecontroleerd versiebeheer, automatisch indexeren.

V Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

Veenman

Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines – zorgt Veenman ervoor dat werknemers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen.

Verseon®

Circle Software
Circle Software is een onafhankelijk softwarehuis, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Content Management, Document, Records en Workflow Management en Mid-Office toepassingen. Wij baseren onze oplossingen op het concept ‘one-to-one document management’: software afgestemd op de behoefte van uw mensen, niet andersom.

VisieDosis

VisieDoc Informatievoorziening
Het documentmanagementsysteem VisieDosis is een webapplicatie. VisieDosis bestaat uit verschillende modules en is primair in te zetten als DMS met een vergadermodule. De informatie is 24/7, transparant en mits geautoriseerd, overal te raadplegen. Tevens is de applicatie in te zetten als beheertool voor uw mappenstructuur of als een kwaliteitshandboek. U kunt razendsnel thuis of op het werk grote hoeveelheden documenten up- of downloaden. Fixed price, zeer gebruiksvriendelijk, flexibel in te richten en daardoor geschikt voor elke profit en non-profit organisatie. Met volledige ondersteuning en één organisatie als aanspreekpunt voor: hosting, helpdesk, applicatiebeheer, systeembeheer, softwareontwikkeling.

Voffice

Vict Informatici
Webbased DMS software voor relatiebeheer en management.

W Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

WACSonline

WACSonline
Garage- en vlootbeheer in de cloud, betaalbaar en zonder beperking. Gedaan met dure hardware installaties en servers: communiceer 24/7 vanop werk, thuisfront, terras,… met werknemers, klanten en leveranciers!

WordConnect

CRMconnectors
CRMconnectors is de koppeling tussen uw CRM/ERP informatiesysteem en uw documenten. Onze software verwerkt informatie uit uw CRM/ERP informatiesysteem automatisch in alle gewenste documentprocessen. In één workflow maakt, verstuurt en archiveert u brieven, facturen, offertes en andere documenten. De producten kunnen direct geïntegreerd worden met o.a. Microsoft CRM, AX, NAV & GP.

Workspace 365

New Day at Work
De digitale werkplek Workspace 365 brengt alle documentoplossingen samen in één gebruiksvriendelijke documenten app. Het werkt op ieder apparaat en geeft daarnaast op basis van jouw rol toegang tot applicaties en informatie.

X Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

xential – documentcreatie

xential B.V.
Worden jouw documenten al automatisch opgesteld? Xential is dé oplossing wanneer het om documentcreatie gaat. Sjablonen worden intern bij jullie gemaakt, centraal opgeslagen en gebruikt. De samenwerking met jouw kern- en taakapplicaties zorgt ervoor dat je met één muisklik de juiste selectie van content uit databases toe kan voegen. Voorkom fouten en ga voor perfecte documenten!

XMS Kennismanagement Systeem

The Competence Group
Ons XMS Kennismanagement systeem gaat verder dan traditionele contentmanagment systemen (CMS) en document management systemen (DMS) en voegt hier specifieke functionaliteit aan toe. De geavanceerde functionaliteit van kennis- en documentmanagement maken integratie van proces-, organisatiebeschrijvingen en kwaliteitshandboeken mogelijk in TCG ProcessPublisher. Meer info! Zie onze website!

Xtendis

Expansion BV
Xtendis is een document management systeem waarin documenten uit alle mogelijke bronnen opgeslagen en beheerd kunnen worden. Doordat Xtendis uitstekend kan samenwerken met andere systemen, kunnen documenten worden geïntegreerd in de bestaande informatievoorziening.

Z Keuze uit meer dan 200 DMS software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis DMS box van het ICT informatiecentrum.

4CIS InfoBase

4CIS
4CIS InfoBase voorziet in de standaardisering van uw uitgaande documenten. Tevens kunt u inkomende documenten bewaren bij relaties. Tevens voorziet 4CIS in een centraal archief met emailberichten. Eventueel projectgebonden.

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z